Ejendomsservice

EJENDOMSSERVICE – Vi ordner ethvert problem der måtte opstå

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice? Så udfyld vores kontaktformular nederst på siden eller klik her.

Ejendomme er vidt forskellige så service på jeres ejendom handler i bund og grund om at vedligeholde jeres bygninger. Det vil sige at sørge for ejendommen bevares i en god stand ved løbende at udbedre slid og evt. reparere skader inden de bliver for store. Ejendomsservice omfatter mange opgaver alt lige fra trappevask til håndtering af jeres varmeanlæg eller at rekvirere håndværkere. Mange ved ikke at der er forskel på det at være vicevært, som nogle også kalder en gårdmand, og så det at yde ejendomsservice. Det er egentlig forståeligt nok for man hører jo ordet ejendomsservice mange steder og har jo set mange viceværter, men hvor er det lige de overlapper hinanden?

Kort sagt så er det viceværten der udføre de opgaver der har med ejendomsservice at gøre. Arbejdet er som regel ret praktisk, men som vicevært er man tit den faste mand på den ejendom man passer. Så ud over det praktiske har han også kontakt til beboere eller personalet, og holder trådene sammen til de interne og eksterne håndværkere, tilsyn med måleenheder og overblikket med ejendommens tilstand som et hele. I mange storbyer er den klassiske vicevært ved at forsvinde fordi man har erfaret at man kan spare en del resurser på ejendomsservicevirksomheder der varetager den daglige vedligeholdelse og rengøring på ejendomme. Nogle få steder bor viceværten dog stadig lokalt i ejendommen.

Vi ønsker at finde en løsning der er tilpasset jeres behov derfor tilbyder en lang række serviceydelser der kan skræddersys til præcis den løsning, som passer til jeres virksomhed eller ejendom.

Ejendomsservice kan groft sagt deles op i to kategorier, indendørsservice og udendørsservice:

Indendørsservice som tit og ofte indbefatter opgaver som for eksempel almindelig rengøring, trappevask, vinduespudsning og så rengøring af opgange, fælleslokaler o.l. Teknisk service og koordinering eller tilkaldelse af håndværkere og andre viceværtsservices høre også med ind under denne kategori.

Mange virksomheder vælger også at få deres almindelige rengøring med i gennemgangen af deres ejendomsservice. Så får de et Rent Grønt Miljø og et sundt indeklima, som er en vigtigt del af menneskers sundhed, trivsel og overskud. Pæne og rene omgivelser i ejendomme og virksomheder giver ikke kun en bedre sundhed, men også et større overskud til hverdagen. Beboerne eller medarbejderne bliver automatisk mere stolte af deres hjem eller arbejdsplads. Og så giver en ren og pæn bygning et virkelig godt førstehåndsindtryk, som efterlader et mere positivt indtryk hos gæster eller kunder. Der er derfor mange fordele ved at få styr på rengøringen sammen med LB Rent som arbejder med professionel ejendomsservice.

Udendørsservice består selvsagt primært af arbejdsopgaver i det fri, som for eksempel fejning, snerydning, oprydning på fællesarealer, håndtering af affald og gartnerservice såsom græsslåning, lugning af ukrudt og klipning af hæk. Mange udendørs opgaver kommer tit uventet, sneen er jo fx svær at forudse hvornår den rammer Danmark, men hvis man er på forkant og gør klar før vinteren træder til, er det sjældent “snemanden” kommer bag på en. Som boligejer har man ansvar for at rydde vejene omkring sin ejendom, så ingen falder og kommer til skade på de glatte veje, og her kan det være rart at være dækket ind gennem ejendomsservice.

Igennem udendørsservice vil du også kunne få klaret vinduespudsningen. Vi har alt det nødvendigt udstyr til at foretage en grundig og effektiv vinduespudsning Ønsker du en professionel samarbejdspartner, som kan varetage viceværtsopgaver og stå for blandt andet beboerkontakt, gårdpasning, vedligeholdelse af grønne arealer, affaldshåndtering, snerydning og trappevask, så vil du blive glad for LB Rent.

Nogle af de praktiske opgaver ejendomsservice omfatter hos LB Rent:

 • Trappevask
 • Vinduespudsning
 • Rengøring af fælleslokaler, gårdtoilet eller lignende ting
 • Vedligehold og reparationer af alle tekniske installationer
 • Tømning af varmtvandsbeholder for slam
 • Tilsyn af for eksempel vand, varme,
 • belysning, alarmanlæg o.l.
 • Aflæsning af måleenheder
 • Vedligeholdelse af gården
 • Vedligeholdelse af fortov
 • Skadedyrsbekæmpelse
 • Pleje af grønne arealer på hele ejendommen
 • Klipning af hæk
 • Græsslåning
 • Beskæring af kanter og lugning af ukrudt
 • Beplantning
 • Bortkørsel af haveaffald
 • Udskiftning af batterier i fx. brandalarmer
 • Udskiftning af lyskilder
 • Rens af tagrender, nedløb og afløb
 • Glatførebekæmpelse, saltning og snerydning
 • Maler – murer – vvs – snedker/tømrer og elektriker opgaver

Listen er lang, og så er det endda kun de mest brugte arbejdsopgaver inden for ejendomsservice vi har valgt ud. LB Rent tilbyder selvfølgelig hele viften af løsninger, og kan derfor skræddersy løsninger der passer til lige netop jeres ejendom.

 

Hvad koster ejendomsservice?

Det er lidt det samme som at spørge: Hvad koster en bil? Ligesom det er muligt at vælge mange forskellige biler, sådan er i også vælge mange forskellige løsninger når der gælder service af jeres ejendomme. Derfor er det også selvsagt umuligt at give en fast pris på ejendomsservice uden at besigtige ejendommen. For os er det ikke bare at finde frem til en pris, det er jeres behov der skal dækkes og derfor vil vi gerne have et indblik jeres ejendom, og en åben og ærlig snak om de forventninger i har. Det er vejen til at vi kan gennemtænke og finde frem til den bedst mulige løsningsmodel.

I København er der forskellige ejendomme. Nogen er privatejet, andre ejet af en andelsforening eller måske en ejerboligforening, hvad enten i er en erhvervsejendom eller en beboelsesejendom, er vi klar med en viceværtordning der vedligeholder ejendommen.

Løser enhver situation

God og stabil ejendomsservice søges af mange. Nu har du fundet frem til det som kan dække jeres behov og er serviceminded. LB Rent service til jeres ejendomme!

Når man lægger ansvaret for ens ejendom i andres hænder er det vigtigt med stabile og ærlige medarbejdere.

Ikke nok med vi har det, så har vi også en god vedligeholdelses aftale, hvor problemerne bliver løst inden de opstår.

Vi tilbyder blandt andet: ejendomsservice, snerydning, vedligeholdelse, håndværkere, liftarbejde, linnedservice og måtteservice

Udvalgte områder vi servicerer

7

Vores ejendomsservice er mere end bare rengøring
det er en totalløsning skræddersyet til jeres ejendom!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6