Kontorrengøring

KONTORRENGØRING – Et af LB Rents fokusområder

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring? Så udfyld vores kontaktformular nederst på siden eller klik her.

Lennart fra LB Rent inviterer dig til en uforpligtende snak om dit behov for kontorrengøring.

Ordet lyst er jo normalt ikke et ord særlig mange forbinder med kontor rengøring. Men hvem har ikke lyst til at sidde ved et ny rengjort skrivebord. Vi i LB Rent har både lyst og overskud til rengøring af jeres kontor.

Det er selvfølgelig godt med et rent og ryddet skrivebord, men det er også vigtigt du gør det til dit eget. Stil noget på det som betyder noget for dig, og som samtidig giver dig en større glæde ved at arbejde på kontoret. Det er ca. 40% af alle kontormedarbejdere der siger, at de bliver forstyrret af for meget rod på deres skriveborde, men hvis du har et rent og ryddeligt skrivebord, vil det give dig mere overskud, ro i sindet og samtidig øge din produktivitet. Det er en lille forskel der giver en stor effekt.

 

Kontor rengøring godt for miljøet

Vi ved at det ikke er lige meget hvordan man gør rent for at få et godt indeklima. Det betyder meget at man bruger de rigtige rengøringsmidler og selvfølgelig nogle miljøvenlige og korrekte rengøringssystemer. God kemi imellem mennesker handler selvfølgelig om mange ting, men enten er den der, eller også er den der ikke. Det er derfor LB Rent gør noget særligt ud af at udvælge de medarbejdere der skal gøre rent i jeres virksomhed. Vi ansætter kun på anbefaling og det er altid de samme faste medarbejdere der vil gøre rent hos jer og de vil bestræbe sig for at får et indgående kendskab til jeres specifikke ønsker og behov, så I kan være 100% trygge. Alle vores medarbejdere er selvfølgelig forsikrede, ansvarsbeviste og har rene straffeattester.

Hvis i gerne vil undgå ekstra regninger så lad os skræddersy en totalløsning på rengøring til jer. Når jeres kontorarealer fremstår pæne og præsentable, har det nemlig stor betydning for det indtryk både de nuværende og de potentielle kunder får af jeres virksomhed. Når et kontor er støvfrit og ordentligt rengjort giver det naturligvis også et bedre helbred og større arbejdsglæde for dig og dine kollegaer. LB Rent vil sikrer sig at bakterierne bliver fjernet og vi efterlader ikke rester fra vores rengøringsprodukter, da mindst 85% af alle vores rengøringsmidler er svanemærket. Det er langt sundere for både jeres og vores medarbejderne.

Så hurtigt smitter du kollegerne!

Især i denne Covid-19 tid skal vi være ekstra opmærksomme på kontor rengøring. Vi har alle prøvet det, at taget på arbejde selvom vi var lidt syge. Kelly Reynolds, som er mikrobiolog ved University of Arizona, havde lagt mærke til en typisk udvikling på kontoret, når vinteren meldte sin ankomst. Hun undrede sig over at flere og flere af hendes kolleger fik de typiske vintersygdomme såsom influenza, ondt i halsen og forkølelse.

Hun besluttede sig for at undersøge, hvor hurtigt bakterierne fra de syge kolleger egentlig bredte sig på kontoret. Resultatet var ret opsigtsvækkende, måske endda alarmerende. I løbet af bare fire timer var omkring 50% af overfladerne på kontoret inficeret. Det samme var omkring halvdelen af kollegerne.

Bakterier kan overleve i op til tre dage. Der er forskellige sygdomsfremkaldende bakterier som alle har foreskellig levetid. Undersøgelsen af Kelly Reynolds viser at den længste levetid for bakterier er formodentlig tre dage og den korteste er et par timer. Man fandt ud af at på en metaloverflade, som f.eks. et dørhåndtag, ville de færreste bakterier overleve mere end et par timer, men på mange plastikoverflader kan bakterierne leve meget længere.

TOP 10 OVER BAKTERIER PÅ KONTORET

 1. Skrivebordet
 2. Telefonen
 3. Computermusen
 4. Tastaturet
 5. Håndtaget på tekøkkenets mikroovn
 6. Elevatorknappen
 7. Startknappen på kopimaskinen
 8. Glasfladen på kopimaskinen
 9. Toiletsædet
 10. Faxmaskinen (som efterhånden er nært beslægtet med brevduen. 😊)

 

Vores LSCM system!

Et af vores grundlæggende systemer er LSCM systemet, som i sin enkelthed går ud på at vi fokuserer på et Rent Grønt Miljø via en renere teknologi. Hvis du nu sidder og tænker “Hvad er LSCM for noget”, så får du her noget du kan skrive dig bag øret. LB Rent er klar over at tiderne hele tiden ændre sig, og udviklingen af microfiber står heller ikke stille, men forbedres hele tiden. Microfiber kommer fra Japan og blev udviklet i starten af 80’erne. Microfiber findes både i klude og mopper og kan anvendes både tørre, fugtige og våde samt med og uden rengøringsmiddel. Når LB Rent bruger microfiber på jeres kontor, kan det reducere både vandforbrug og forbruget af rengøringsmiddel med helt op til 80%.

Derfor bruger vi “Less Soap Clean More” som er et microfiber system, der tilstræber at reducere ressourceforbrug og samtidig højner kvaliteten på jeres kontorrengøring. Vi anvender til det system microfiberklude i fugtig tilstand, direkte fra vaskemaskinen, så det skåner miljøet. Når en microfiberklud er fugtig arbejder fiberen ved hjælp af det man kalder kapillærkraften eller kapillæreffekten, som er en naturlig kraft der bl.a. findes i træer og planter, hvor det fine rodnet suger vandet op helt nede fra jorden og ud til selve bladene.

Det vil sige at når vi gør jeres kontorer rene, bliver vand, smuds og snavs suget op i mikrofibrenes rørsystem og fastholdes der i selve kluden eller moppen. Mikrofibrene åbner sig igen og afgiver eller udskiller alt snavset, når de bliver vasket ved min. 60° og så er de igen klar til at suse hen over jeres kontorarealer for at gøre dem ultra rene.

Nå vi bruger mikrofiberklude i tør tilstand, er det så den elektrostatiske evne i mikrofiberen som virker. Lidt det samme som når man gnider en ballon imod trøjen eller håret og den så kan den sidde fast på væggen eller i loftet, vi bruger så en tørretumbler til at forstærke denne effekt i kludene eller mopperne, som vi vasker hver for sig. Mikrofibrene virker her som en slags magnet der tiltrækker støv og tørt smuds på jeres kontor, der er negativt ladet, det bliver så at sige suget op i mikrofiberkluden eller moppen, som i modsætning hertil er positivt ladet. Når kluden så er beskidt smider vi den til vask, så den kan få et nyt liv til næste rengøring.

Hemmeligheder kan skabe mistillid og hindre kommunikation. Det ønsker vi ikke i LB Rent, vi ønsker nemlig åbenhed og ærlighed. Vil du høre vores hemmelighed? Hemmeligheden er at vi kommer altid rene klude og mopper i rent vand, så vandet ikke bliver beskidt. Når vi svinger kluden på jeres kontorer, bruger vi dem kun én gang på et mindre areal, så lægger vi de beskidte mopper eller klude til vask, inden de igen bliver brugt til næste kontorrengøring. Vi bestræber os på den måde for at tage det størst mulige hensyn til arbejdsmiljøet og naturen. Selvfølgelig er jeres behov også en væsentlig del af den tætte dialog om et Rent Grønt Miljø som vi har med de kunder der ønsker det.

Regelmæssig kontorrengøring kan spare din virksomhed penge!

Dejlig frisk duft fra miljørigtige rengøringsprodukter og ikke mindst et skinnende rent kontor! Ja der er mange vigtige fordele ved at LB Rent sørger for at holde jeres virksomhed ren og pæn.

Den første fordel er nok den vigtigste, nemlig de mange sundhedsmæssige effekter ved et sundt indeklima. Når vi holder jeres lokaler fri for skidt og støv, giver det jer et sundere arbejdsmiljø og en regelmæssig rengøring vil samtidig sikre jer at bakterier ikke så nemt spredes ud på arbejdspladsen. Et rent toilet eller et rent køkken er især vigtigt for at undgå at smitte hinanden, ved at bakterier bliver givet videre medarbejderne imellem. Vi vil gerne være med til at sikrer jer en grundig kontorrengøring, for om muligt at nedsætte antallet af sygedage for jeres medarbejdere. Utallige undersøgelser viser at et sund og behageligt indeklima på kontoret generelt giver større overskud, mere fokus og øget arbejdsglæde.

Ud over de sundhedsmæssige fordele er der også kundefordele ved en ren og pæn arbejdsplads. Når kunder og samarbejdspartnere kommer på besøg i jeres virksomhed, ved i jo også at det er vigtigt at efterlade et godt indtryk. I den forbindelse er rene og velduftende kontorarealer noget af det allervigtigste. Vores kontorrengøring omfatter blandt andet indsamling af skrald, rengøring af køkken og toiletter, støvsugning og gulvvask, rengøring af lysarmaturer, fodpaneler m.m.

Professionel kontorrengøring fra LB Rent har sine klare fordele. Vores mål er nemlig at gøre jeres hverdag nemmere, forstået på den måde, I slipper for bekymringer ved selv at skulle gøre rent og det er derfor nemmere for jer at bruge tid og ressourcer på det, du og dine medarbejdere er allerbedst til, nemlig at drive jeres virksomhed. Om du laver en enkel eller samlet totalløsning hos os, får du altid én kontakt person. På den måde er det slut med at holde styr på forskellige leverandører, og du kan derfor bruge tiden fuldt ud på din kerneforretning.

Det er nogle af grundene til at de fleste virksomheder prioriterer en regelmæssig kontorrengøring.

Hold dit kontor rent
Hvad kan I gøre for selv at holde kontoret rent?

Vi kender det alt for godt… og nu har syndromet endda fået et navn… “det er for godt til at smide væk”-syndromet. Helt fra barnsben af har vi erfaret at det jo bestemt ikke er særlig sjovt at rydde op! Men undersøgelser bekræfter det vi inderst inde godt ved: “Rod dræner os for energi, humør og glæde”.

Det gælder selvfølgelig også oprydning på kontoret. Ud over vi får energien, godt humør og glæden tilbage, så reducerer det også antallet af flader hvor støvet kan lægge sig på, det gør det nemmere og hurtigere for jeres rengørings personale at komme ud i alle hjørner for at gøre rent. I kan med fordel også vælge noget rengøringsvenligt inventar, og så har det selvfølgeligt noget at sige om kontoret også er indrettet rengøringsvenligt. Hvis I for eksempel formindsker antallet af kroge og hjørner som bliver lukket inde, så er det heller ikke så besværligt og tidskrævende at gøre rent.

En anden ting er god håndhygiejne på kontoret, der også kan gøre en stor forskel. Da Kelly Reynolds fra University of Arizona gentog forsøget, som vi tidligere har beskrevet, havde de nu givet medarbejderne adgang til desinficerende klude, servietter med mere og opfordret dem til at bruge dem mindst et par gange om dagen. Efter et par dage, hvor medarbejderne kunne vænne sig til de renlige vaner, sendte de igen en enkelt medarbejder ind i kontorlandskabet med virussen. Det nye forsøg afslørede, at den forbedrede hygiejne hos alle medarbejdere nedsatte risikoen for at få virussen med hele 90%.

Gode råd til at sikre en effektiv rengøring på kontoret:

 • Ryd op og sørg for at det er så let som muligt at gøre rent på kontoret.
 • Løse ledninger bør ikke ligge på gulvet, hæng dem evt. op under skrivebordet.
 • Undgå et overmøbleret kontor og for mange kringelkroge, der besværliggør rengøringen.
 • Begræns den mængde af støv, der kommer ind i bygningen.
 • Læg riste og dørmåtter ved alle indgangspartier.
 • Vedligehold bygningen. For eksempel er slidte og hullede gulve de rene skidtsamlere.
 • Vælg om muligt skabe, reoler og inventar, som er nemme at gøre rent.
 • Trægulve, linoleum med mere er lettere at holde støvfrie end faste tæpper.
 • Undgå så vidt muligt polstrede møbler.
 • Luft jævnligt ud.

 

Hvad koster kontorrengøring?

Det korte svar er, at det selvfølgelig afhænger af omfanget og kvaliteten af rengøringen. Vi er ikke de billigste, men vi er heller ikke de dyreste… Vi kan lige så godt være ærlige, kontorrengøring som er af god kvalitet tager også lidt længere tid og koster derfor også lidt mere. En god kommunikation om et godt og tæt samarbejde, om jeres ønsker, jeres behov og en detaljeret plan for rengøring, vil også kunne holde prisen nede og øge kvaliteten af rengøringen. Alle kontorer har jo forskellige behov, derfor er der mange standardpriser som er en god rettesnor, men hvis LB Rent skal sikre jer en høj kvalitetsrengøring, så bliver vi nødt til at høre om alle detaljer. I må meget gerne ringe til os og få en uforpligtende snak om rengøringen på jeres kontor. Så skræddersyer vi en totalløsning til jeres behov, og garanterer en høj standard til en fornuftig pris.

Siden 1978 har LB Rent ydet kvalitetsbevidst kontorrengøring til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner og mange andre typer virksomheder af alle størrelser. Vi har igennem alle disse år opbygget en stor bunke erfaringer, en faglig stolthed og et “know how” der har gjort os til et stærkt rengøringsfirma i København og omkringliggende byer. Vi tilbyder jer altid en gennemtænkt og effektiv rengøringsløsning. Vi kan arbejde på alle tidspunkter af døgnet, og dermed skræddersyr vi en aftale om kontorrengøring der passer til lige netop jeres virksomheds behov. Vi ønsker en god kunderelation, en tæt kommunikation og et stort fokus på kvalitetsløsninger.

Hvis i sætter lidt tid af til en snak med os om rengøring af jeres kontorer, så garanterer vi at det giver mere tid til jer i det lange løb.

Rengøring af kontor - støvsugning

LB Rent tilbyder også hovedrengøring i forbindelse med aftaler. Udfyld formularen på kontakt siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Det ligger os meget på sinde at arbejde med miljørigtig erhvervsrengøring hvorfor vi sørger for at være up-to-date med det sidste nye inden for miljø og rengøring - læs mere her: "Den Grønne Nøgle"

Vi udfører kontorrengøring flere steder

Faktisk gør vi rent i kontorer i hele Storkøbenhavn
fx…

Skal vi også gøre rent på dit kontor?

7

Med kontorrengøring reduceres spredning
af sygdom og derved også sygedage!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6