Vinduespolering

VINDUESPUDSNING – Rengøring af vinduer

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på vinduespolering? Så udfyld vores kontaktformular nederst på siden eller klik her.

LB Rent pudser jeres vinduer med ultra rent vand. Der er jo ikke to ruder der er ens men de skal da være lige rene. Så vi har i LB Rent flere forskellige rentvandssystemer til at få jeres vinduer skinnende rene. De rentvandsanlæg som vi kører med i LB Rent egner sig både til små og store opgaver. Vores største ønske er at dække jeres behov på bedst mulig måde. Nogle af vores kunder har fra start haft helt specifikke krav til den ønskede vinduespolering, mens andre har været glade for at vi har hjulpet dem til at finde den mest professionelle vinduespudser løsning til at dække deres behov.

Hvordan et rentvandsanlæg fungerer?
Det vand vi alle har i vandhanen ser rent ud og lindre som regel i halsen når vi er tørstige. Men selv vandforsyningerne siger “selvom vand er klart og uden lugt, indeholder det mange naturlige stoffer. Der stilles en række krav, som skal være overholdt, når vandet leveres til forbrugerne. De fleste af stofferne er ufarlige, mens andre er farlige i større mængder.” Så vand i almindelighed indeholder kalk, jern, nogle saltforbindelser og som vi kan læse, alt muligt andet der efterlades på jeres ruder, vindueskarme og andre overflader og ses som striber og pletter når vandet fordamper. Derfor gør vi en stor indsats i LB Rent for at bruge ultra rent vand så i kan få den bedst mulige udsigt igennem rent pudsede vinduer.

Vores anlæg filtrere vandet først i et filtersystem og så igennem granulat, så det ikke længere indeholder hverken kalk, jern, salt eller andre urenheder. Når vandet så er 100 % rent vand er det et meget aggressivt middel mod snavs, så der er ikke behov for sæbe eller andre kemiske tilsætningsstoffer til at få jeres ruder fuldstændig rene. Den metode LB Rent anvender er derfor også en miljø- og dyrevenlig løsning til jer.

Med det rene vand, vores vandførende teleskopstænger og de tilhørende specialbørster kan vores rentvandsanlæg vaske vinduer, facader, solcellepaneler og skilte, skinnende rene i helt op til 24 meters højde, uden stiger og lifte. Alt efter hvad der skal vaskes ned, anbefaler vi dog i LB Rent, hvis der er højere end en 4. sal højde, at få en lille lift til hjælp for at kunne få større føling med arbejdet og sikre jer det pæneste resultat.

Der er fordele forbundet med at følge med tidens måde at få pudset vinduer på. Hvis man holder sig til “den gamle” eller vi kan kalde det den traditionel vinduespolering eller andre afrensninger af facader, så efterlader det en hinde af sæbe som vil tiltrække nyt snavs. Men hvis i vælger at LB Rent skal vaske jeres vinduer eller andre facadeoverflader med rentvandsanlæg så efterlader vi en steril overflade, som effektivt afviser snavs og derfor forbliver overfladen ren i længere tid.

Som side bemærkning kaldes den type vand også for Osmosevand. Mange bruger det med stor fryd til deres akvarie… Sikkert for at kunne få det beste udsyn til fiskene igennem de skinnende rene ruder.

LB Rent har vinduespudser ude i alt slags vejr. Vi pudser selv i frostvejr og selvfølgelig kan vores rentvandssystemer også bruges i sådanne situationer, da det er sjældent at vinduets yderside når under frysepunktet. Skulle det ske at der kommer hård frost, så holder det gode gamle tricks stadigvæk at blande lidt Isopropanol eller Isopropylalkohol i det rene vand – det pletter ikke! Den største udfordring når vi taler hård frost, er den skøjtebane der udvikles på jorden neden for. Hvis i stadig ønsker at på pudset på sådan en dag, kan det klares med en god gang salt og en sikkerheds afspærring. Så ska’ det være rent, så la’ det være LB Rent.

Myter om vinduespudsning!
Eddike og sprit til vinduer der er sodede eller plettede af nikotin! Nej!!! Ingen af delene er nødvendige. Koldt vand med en smule opvaskemiddel er nok.

Avispapir gør vinduer blanke!
Nej! Det stammer fra dengang aviser var trykt med blyfarve. I dag sviner aviser mere end de renser.

Puds ikke vinduer i solskin!
Nej! Du kan pudse ruder i al slags vejr – bare vandet er koldt og rent, og du er hurtig nok.

Med LB Rent undgår du myter og misforståelser. Kontakt os og du vil høre fra os hurtigst muligt.

Som i gode gamle dage!
Er du ikke til miljøvenlige rentvandssystemer som vi bruger i LB Rent? Kan det være du mere er til vinduespudsning på god gammel traditionel vis. Så ved du også hvor svært det er at undgå striber på ruden. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Så spids blyanten og skriv dig lidt ned bag øret når LB Rent nu fortæller dig hemmeligheden bag vinduespudserens kunst og giver dig lidt gode råd til hvordan du bliver en verdensmester til at pudse vinduer.

Man siger jo at det rigtige værktøj er det halve arbejde. Det gælder også hvis striberne skal væk. Så køb noget ordentligt udstyr. Det første du skal bruge er en god pudserspand, her har du frie tøjler til både farve og størrelse, bare spanden er tæt. Så skal du have fat i noget ganske almindeligt opvaskemiddel. Vi vil i LB Rent gøre dig opmærksom på at nogen kalder det for sulfo, men hold dig langt væk fra det når du skal pudse dine vinduer. Sulfo blev nemlig forbudt i opvaskemidler i midten af 70’erne, da det er meget svært for naturen at nedbryde. Man kan dog fortsat købe sulfo i specialforretninger eller på apoteker, men i dag bruges det kun i tekniske sammenhænge, eksempelvis i forbindelse med fremkaldelse af film. Så hvis du lige som os i LB Rent tænker på miljøet, så vil naturen være mere glad for du køber ganske almindeligt opvaskemiddel. Der skal ca. 1.spsk. til en 5 liters pudserspand med koldt vand og en lille smule salmiakspiritus, der er med til at opløse fedt og andet snavs på dine ruder. Du behøver ikke være så præcis med hvor meget sæbe du putter i vandet, men brug det her som en god overordnet rettesnor.

Det næste du skal erhverve dig er en professionel indvasker til at sæbe vinduet ind, det gør det meget nemmere at kontrollere at der kommer den rette mængde vand på vinduet, og så kan du også træne vinduespudser teknikken. Til lidt mindre opgaver kan du også bruge en god indsæber svamp. Så er vi nået til en vinduesskviser, som bruges til at skvise vandet væk fra ruden. Husk på at vinduesskvisen skal være komplet med et skarpt gummiblad uden hakker og plastikender så du ikke ridser karmen. Til sidst en god bommuldsklud som kan tørre rammer og kanter af uden at efterlade striber. Nu er du allerede halvvejs verdensmester i vinduespudsning.

Lad os se lidt på vinduespudser teknikken. Start med at rengøre rammerne omkring ruden og tør dem efter med bommuldskluden så der ikke efterfølgende drypper vand ind på den pudsede rude. Indsæb derefter selve ruden med svampen eller indsæberen. Allerede her begynder kunsten som vinduespudser, der skal ikke for meget men heller ikke for lidt, undgå det sjasker for meget rundt på rammerne. Nu skal vi til at holde tungen lige i munden, vi skal have svaberen eller vinduesskvisen igang, og det er her det begynder at blive svært, men tricket er! Sørg for at du hele tiden køre skvisen på den del af ruden der er sæbevand på, kommer skvisen på den tørre del af ruden får du striber med det samme, derfor skal du kun overlabbe med et meget lille stykke af skvisen. Find dit eget tempo, irriter dig ikke over at du ikke kan gøre de profesionelle vinduespudsere kunsten efter lige med det samme, kør skvisen i lige vandrette træk, så vandet løber ned ad ruden og start selvfølgelig i toppen af ruden.

Når du har pudset hele ruden færdig, afslutter du med at tørre kanten af ruden af med en af dine gode bommuldsklude, sørg for at få ruden helt tør. Hvis du vil sikre dig at resultatet er blevet godt, kan du med fordel gå indenfor og kigge ud gennem vinduet, her vil striber og helligdage afsløre sig selv med det samme. Du kan med fordel løbende skifte det beskidte pudser vand ud med en ny frisk sæbevands blanding. Hvad er der så tilbage? Øvelse gør mester! – Ligesom med alt andet kræver det at pudse vinduer lidt øvelse, og de første par gange bliver resultatet måske ikke 100%, men det kommer med tiden, så bare klø på! Heldigvis koster det kun lidt tid og lidt sæbevand at blive verdensmester i vinduespuds.

7

Lad LB Rent stå for jeres vinduespolering og
brug i stedet jeres tid på det i brænder for!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6