Rengøringsfirma

Et godt rengøringsfirma skal man kunne stole på!

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud fra et rengøringsfirma? Så udfyld vores kontaktformular nederst på siden eller klik her.

LB Rent er et rengøringsfirma der holder hvad vi lover

I rengøringsbranchen er det desværre en kendsgerning, at ikke alle holder hvad de lover. Hos LB Rent er en aftale en aftale.

Vi taler om tingene…
Det er vores erfaring, at god kommunikation og de rigtige medarbejdere, samt fleksibilitet, er vejen til tilfredse kunder. Vi taler om tingene og kan derfor hurtigt efterkomme dine ønsker. Vi rydder små irritationer af vejen før de bliver til problemer.

Rengøring er ikke bare rengøring…
Vi samler på tilfredse kunder og vi er derfor først tilfredse når du er tilfreds. Rengøring er vores profession. Det, sammen med loyale og tilfredse kunder, samt dygtige og stabile medarbejdere, er grunden til at vi har eksisteret i så mange år. Kontorrengøring er et af LB Rents fokus områder.

Vi er her i mange år endnu…
Rengøringsfirmaet LB Rent har eksisteret siden 1978, hvor vi startede i Herlev, og vi kommer til at eksistere mange år endnu.

Loyale og ærlige medarbejdere med ren straffeattest…
Vi lægger vægt på faste stabile medarbejdere vi kan stole på. Med rengøring handler det i høj grad om kvalitet, men også om loyalitet, hvorfor vi er stolte over at vores medarbejdere er hos os i mange år.

Forbedret indeklima og gladere medarbejdere…
Når du som virksomhedsejer eller beslutningstager vælger LB Rent til at stå for rengøringen, vil der kunne opleves et forbedret indeklima og øget tilfredshed blandt medarbejdere da vi altid bestræber os for at give jer en god service og yde kvalitetsrengøring.

Rent indeklima i et kontormiljø er meget vigtigt for medarbejdernes trivsel og ikke mindst deres produktivitet. Samtidig afspejler det at virksomheden fremstår ren og indbydende, at virksomheden interesserer sig for deres medarbejdere og at de tager deres velbefindende alvorligt.

Med rene kontorer sender man også et positivt signal til ens kunder og andre besøgende.

Hvad er rengøring?

“Rengøring er en handling, der skal fjerne snavs”. For nogle virksomheder er snavs en særlig stor udfordring, fx forskellige former for industrier hvor der stille store krav til rengøringen. Men også i butikker, på kontorer, udendørsområder og i hjemmet kan der være behov for at stille krav til rengøringen, altså fjernelse af snavset.

Især hvis der fødevareproduktion eller behov for særlige sterile forhold, eller virksomheden blot vil sikre deres medarbejderes helbred eller at deres kunder mødes i rene og rare omgivelser, er der behov for et professionelt rengøringsfirma der som LB Rent har mange års erfaring, høj ekspertise og de nødvendige uddannelser og certifikater.

For nogle betyder det særligt meget, at rengøringsfirmaet de samarbejder med lever op til en miljørigtig måde at håndtere snavset. Det kan indebære særlig uddannelse, noget LB Rent som professionelt rengøringsfirma sætter meget højt.

Et rent kontor er mere end blot støvsugning og aftørring af bordene!
LB Rent laver i samarbejde med vores kunder en rengøringsplan for kontorrengøring hos jer, og I vil opleve at vi går meget op i tilfredse kunder, hvorfor vi vil sikre at vi er enige om hvad kvalitet betyder.

Som rengøringsfirma i København udfører vi rengøring på hele Sjælland.

Vælg et rengøringsfirma der holder hvad de lover, og som sætter en ære i at fjerne snavs med et resultat som ikke bare du som virksomhed kan være tilfreds med, men som vi også selv er stolte af.

 

LB Rent, rengøringsfirmaet der med stolthed holder vores aftaler, og har gjort det i mange år.

LB Rent tilbyder også hovedrengøring i forbindelse med aftaler. Udfyld formularen på kontakt siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Det ligger os meget på sinde at arbejde med miljørigtig erhvervsrengøring hvorfor vi sørger for at være up-to-date med det sidste nye inden for miljø og rengøring - læs mere her: "Den Grønne Nøgle"

Udvalgte områder vi gør rent

7

Et rengøringsfirma med mange tilfredse kunder!
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6