Miljøprofil

Vi skal sammen skabe et RENT MILJØ

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud og bidrage til et Rent Grønt Miljø? Så udfyld vores kontaktformular nederst på siden eller klik her.

Svanemærkede produkter skåner miljøet

Vores indsats ligger i at skabe et Rent Grønt Miljø, det er en spændende proces’ der skal arbejdes på hele tiden. Vi er glade for at bruge miljøvenlige og svanemærkede produkter hos vores kunder hvor det er muligt. Vi føler det er vigtigt at vi tager vores medansvar og medvirker til at skåne miljøet, og derfor sikre vi os altid at vores leverandører lever op til de kvalitets- og miljøkrav, som kræves fra kundernes side til f.eks. svanemærket.

Vi ligger stor vægt på det personlige ansvar i at skabe et Rent Grønt Miljø på alle niveauer, og oplærer vores medarbejdere så de er opmærksomme på kvalitet, ansvar og forholdene omkring sig og er bevidst om jeres kvalitets- og miljøpolitik.

Små handlinger kan gøre en stor forskel. Vores ønske er at vi sammen skåner miljøet, det er den bæredygtige vej til et Rent Grønt Miljø.

Vejen til ISO 14001

ISO 14001 er den internationale standart. Det bliver ikke dyrere at vælge et miljøvenligt rengøringsfirma. Vi har været med på rejsen til ISO 14001 certificering, f.eks. på IDA´s 5-stjernet mødecenter. Vi er med til at skabe et Rent Grønt Miljø ved at minimere ressourceanvendelser og omkostninger. Vi holder fast på vores stabile medarbejdere og sikrer os at vores medarbejdere er bevidste om deres påvirkning af miljøet i deres daglige arbejde. Vi håndterer miljøskadelige påvirkninger systematisk og åbent.

Udtalelser fra vores kunder:

“LB puds og rengøring har været med på hele rejsen omkring de certificeringer, Ingeniørhuset har fået.”

”LBrent har støttet ekstraordinært godt op omkring behov, opgaver og deadlines. De har en fleksibilitet og interesse for opgaven, der helt tydeligt gør en stor forskel.”

”LBrent har uden problemer opfyldt de krav, der er blevet stillet til dem.”

”Vi har aldrig oplevet nogen, der har taget så meget ejerskab for opgaven, som LB puds og Rengøring.”

Læs flere udtalelser fra vores kunder

Den Grønne Nøgle

Den grønne nøgle er et miljømærke der især retter sig til turismen. De af vores kunder der har taget rejsen til certiferinger har vi haft den førnøjelse at være med på rejsen.

Se hvad en af vores kunder udtaler:

“Ingeniørforeningens mødecenter har det miljødiplom, der hedder den grønne nøgle, som er et miljødiplom, der skal certificeres hvert år. LB puds og rengøring har været med på hele rejsen omkring de certificeringer, Ingeniørhuset har fået. De har uden problemer opfyldt de krav, der er blevet stillet til dem, og jeg har i mange tilfælde opfattet LB som en seriøs sparringspartner, og ikke en leverandør. Vi har igennem IDAs historie prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer, men har aldrig oplevet nogen, der har taget så meget ejerskab for opgaven, som LB puds og Rengøring.”

Henrik Muxoll Dahlqvist

Ejendomsinspektør
IDA

Vores Miljøpolitik

LBrent blev startet i 1978 af Lennart Bierregaard og udfører på professionel vis daglig en lang række rengørings- og serviceopgaver.

Et friskt og Rent Grønt Miljø er noget vi alle i LBrent ønsker at nyde sammen med jer. Vi sikrer os at vores medarbejdere er klædt på til brugervenlige rengøringssystemer der sikre et godt og sundt helbred der samtidig kan effektivisere deres arbejdsgang til gavn for vores kunder så de føler ejerskab for opgaven. Et af vores grundlæggende systemer er LSCM system, som i sin enkelthed går ud på at vi fokuserer på Rent Grønt Miljø via renere teknologi.

Hvad er LSCM tænker du måske… Her har du forklaringen: LBrent er klar over at tiderne hele tiden ændre sig, og udviklingen af microfiber forbedres løbende. Derfor bruger vi “Less Soap Clean More” som er et microfiber system, der tilstræber at reducere ressourceforbrug og samtidig højne kvaliteten. Vi anvender microfiber i fugtig tilstand, direkte fra vaskemaskinen så det skåner miljøet. Vi bestræber os for at tage det størst mulige hensyn til arbejdsmiljøet og naturen.

Miljøpolitik er omfattende og rummer mange forskellige aspekter, herunder er jeres behov også en væsentlig del. Vi er i tæt dialog om et Rent Grønt Miljø, med de kunder der ønsker det. Vi samler på tilfredse kunder. Hvis i sætter lidt tid af til en snak med os. Så garantere vi at det giver mere tid til jer.

Opsummering af miljøpolitik:

  • LBrent udvikler et Rent Grønt Miljø
  • Udføre miljøbevist rengøring med størst muligt hensyn til miljøet.
  • Optimering af vores arbejdsgang og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og teknikker i sammenarbejde med den udviklingen branchen byder på.
  • Være i tæt dialog med både ansatte og kunder om miljøspørgsmål.
7

Et samarbejde med LB Rent
bidrager til et Rent Grønt Miljø!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6