Referencer
Hvad siger vores kunder?

RENGØRING KUNDEREFERENCER – Vores kunder siger…

LB Rent har mange års erfaring i rengøringsbranchen og har med loyale og stabile medarbejdere opbygget en solid ekspertise og know how når det drejer sig om rengøring. Se hvad nogle vores tilfredse kunder siger om os…

IDA: Ingeniørhuset

Henrik Muxoll Dahlqvist
Ejendomsinspektør

Piculell Steen Piculell

10 års samarbejde

.

Punktum dk dk-domæner

Styr på .dk domæner og styr på rengøringen

E-ON Lise Stampe Jakobsen

Kundecenterchef

Heidelberg Hans-Henrik Hjorth

Sales Manager Consumables

Loop Partners

Torben Graversen
Direktør

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

En miljøvenlig sparringspartner!

Ingeniørforeningens mødecenter har det miljødiplom, der hedder den grønne nøgle, som er et miljødiplom, der skal certificeres hvert år. LB Puds og Rengøring har været med på hele rejsen omkring de certificeringer, Ingeniørhuset har fået. De har uden problemer opfyldt de krav, der er blevet stillet til dem, og jeg har i mange tilfælde opfattet LB som en seriøs sparringspartner, og ikke en leverandør. Vi har igennem IDAs historie prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer, men har aldrig oplevet nogen, der har taget så meget ejerskab for opgaven, som LB Puds og Rengøring.

Henrik Muxoll Dahlqvist

Ejendomsinspektør, IDA

ISO 14001 er den internationale standard for miljøledelse og er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Selvom det måske lyder dyrt med en certificering, så er det ikke et dyrere valg at vælge et miljøvenligt rengøringsfirma.

LB Rent blev startet i 1978 af Lennart Bierregaard og derfor har vi været med på miljørejsen.

Det har vi fx været på IDA's 5-stjernet mødecenter. Vi er med til at bidrage til den grønne omstilling ved at minimere ressourceanvendelser og omkostninger.

85% af alle vores produkter er svanemærket. Miljøvenlig erhvervsrengøring indbefatter at vi hvor det er muligt bruger de svanemærkede rengøringsmidler.

Ikke nok med det, så tilpasser vi os også de løbende forbedringer af fx microfiber. Derfor bruger vi også "Less Soap Clean More" (LSCM) som er et microfiber system, der tilstræber at reducere ressourceforbrug og samtidig højne kvaliteten.

Vi anvender microfiber i fugtig tilstand, direkte fra vaskemaskinen. På den måde bliver arbejdsgangen optimeret på den mest miljøvenlige måde.

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6