Firmarengøring
Ballerup

Når der i Ballerup kommer firmarengøring med kvalitet ind i billedet…

Firmarengøring er en nødvendighed
Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i Ballerup.

Mange virksomheder i Ballerup taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores firmarengøring.

God firmarengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Ballerup.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med firmarengøring, meget bevidste om miljøet i Ballerup.

Det sparer en for meget tid at finde den rigtige firmarengøring første gang. Kontakt os og hør hvorfor vi er den rigtige i Ballerup. >> Kontakt os >>

Firmarengøring i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores firmarengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Ballerup.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med firmarengøring, stor erfaring med det i Ballerup

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter firmarengøring i Ballerup?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6