Firmarengøring
Frederiksberg

Er du tilfreds med din firmarengøring på Frederiksberg?

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Mange virksomheder på Frederiksberg taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores firmarengøring.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med firmarengøring, meget bevidste om miljøet på Frederiksberg.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel firmarengøring på Frederiksberg klarer vi tænkearbejdet for dig.

Irritation i øjne, infektioner og hovedpine? Mangelfuld rengøring er ofte en del af problemet. Støv i luften kan kommes til livs. Der kommer firmarengøring med kvalitet ind i billedet. Det hjælper vi også med på Frederiksberg. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Firmarengøring på firmarengøring på firmarengøring…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder firmarengøring på Frederiksberg der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring på Frederiksberg med firmarengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Firmarengøring i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores firmarengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af på Frederiksberg.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter firmarengøring på Frederiksberg?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6