Firmarengøring
Gentofte

Find den bedste løsning inden for firmarengøring i Gentofte.

God firmarengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Gentofte.

Firmarengøring med kvalitet er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Gentofte.

Hos LB Rent fungerer vi som et team
Med firmarengøring arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Kunne du tænke dig at blive tilfreds med din firmarengøring. Vi vil meget gerne komme forbi i Gentofte, og give et uforpligtende tilbud. Kontakt os med det samme.

Firmarengøring i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores firmarengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Gentofte.

Firmarengøring på firmarengøring på firmarengøring…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder firmarengøring i Gentofte der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Gentofte med firmarengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter firmarengøring i Gentofte?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6