Kontorrengøring
København K

Når der i København K kommer kontorrengøring med kvalitet ind i billedet…

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med kontorrengøring, meget bevidste om miljøet i København K.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med kontorrengøring, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København K, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Kontorrengøring er en nødvendighed
Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i København K.

God kontorrengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i København K.

Kontoret er et af de steder man opholder sig mest. Det er vigtigt at der er rent og behageligt – ikke mindst for ens helbred. Vi har stor erfaring inden for kontorrengøring med kontormiljøer i København K. Hvorfor ikke kontakte os op for at få et uforpligtende tilbud?

Kontorrengøring i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores kontorrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København K.

Kontorrengøring der vedligeholder bygningerne
Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores kontorrengøring.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter kontorrengøring i København K?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6