Trappevask
Albertslund

Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i Albertslund.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

God trappevask er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Albertslund.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i Albertslund klarer vi tænkearbejdet for dig.

Mange virksomheder i Albertslund taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores trappevask.

Den rigtige trappevask giver dig mere ro til dit arbejde. Derfor finder du os også i Albertslund. Kontakt os for at høre mere.

Trappevask på trappevask på trappevask…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i Albertslund der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Albertslund med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Trappevask i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores trappevask god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Albertslund.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter trappevask i Albertslund?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6