Trappevask
Kongens Lyngby

Find den bedste løsning inden for trappevask i Kongens Lyngby.

Hos LB Rent fungerer vi som et team
Med trappevask arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Mange virksomheder i Kongens Lyngby taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores trappevask.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Kongens Lyngby, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med trappevask, meget bevidste om miljøet i Kongens Lyngby.

Trappens udseende sammen med facaden er det første indtryk man får når man kommer som gæst. Samtidig er det med til at give god stemning og velvære. Trods det, bliver det ofte forsømt eller ikke prioriteret særligt højt. Hvorfor ikke lade os der udfører professionel trappevask, om det? Vi leverer regelmæssigt og grundigt i Kongens Lyngby. Kontakt os for at høre mere.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i Kongens Lyngby.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel trappevask gør vi meget for at holde på vores kunder i Kongens Lyngby.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter trappevask i Kongens Lyngby?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6