Ejendomsservice
Albertslund

Vi gør med professionel ejendomsservice også noget for trivslen i Albertslund.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med ejendomsservice, meget bevidste om miljøet i Albertslund.

Hos LB Rent fungerer vi som et team
Med ejendomsservice arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Mange virksomheder i Albertslund taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores ejendomsservice.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med ejendomsservice, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Albertslund, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Er du stadigvæk lidt i tvivl om LB Rent skal udføre din ejendomsservice i Albertslund, så prøv at læse vores kundeudtalelser (klik her). Derefter kan du kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med ejendomsservice, stor erfaring med det i Albertslund

Ejendomsservice på ejendomsservice på ejendomsservice…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder ejendomsservice i Albertslund der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Albertslund med ejendomsservice, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter ejendomsservice i Albertslund?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6