Ejendomsservice
Ballerup

Er du tilfreds med din ejendomsservice i Ballerup?

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med ejendomsservice, meget bevidste om miljøet i Ballerup.

Mange virksomheder i Ballerup taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores ejendomsservice.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med ejendomsservice, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Ballerup, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel ejendomsservice i Ballerup klarer vi tænkearbejdet for dig.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores ejendomsservice også få glæde af i Ballerup. Læs mere om vores miljøprofil eller kontakt os for at høre mere.

Ejendomsservice der vedligeholder bygningerne
Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores ejendomsservice.

Ejendomsservice på ejendomsservice på ejendomsservice…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder ejendomsservice i Ballerup der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Ballerup med ejendomsservice, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter ejendomsservice i Ballerup?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6