Ejendomsservice
Frederiksberg C

Find den bedste løsning inden for ejendomsservice på Frederiksberg C.

God ejendomsservice er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til på Frederiksberg C.

Mange virksomheder på Frederiksberg C taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores ejendomsservice.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med ejendomsservice, meget bevidste om miljøet på Frederiksberg C.

Er du stadigvæk lidt i tvivl om LB Rent skal udføre din ejendomsservice på Frederiksberg C, så prøv at læse vores kundeudtalelser (klik her). Derefter kan du kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Ejendomsservice der vedligeholder bygningerne
Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores ejendomsservice.

Ejendomsservice i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores ejendomsservice god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af på Frederiksberg C.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter ejendomsservice på Frederiksberg C?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6