Ejendomsservice
Brønshøj

Vi gør med professionel ejendomsservice også noget for trivslen i Brønshøj.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Mange virksomheder i Brønshøj taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores ejendomsservice.

God ejendomsservice er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Brønshøj.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel ejendomsservice i Brønshøj klarer vi tænkearbejdet for dig.

Irritation i øjne, infektioner og hovedpine? Mangelfuld rengøring er ofte en del af problemet. Støv i luften kan kommes til livs. Der kommer ejendomsservice med kvalitet ind i billedet. Det hjælper vi også med i Brønshøj. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Ejendomsservice i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores ejendomsservice god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Brønshøj.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel ejendomsservice gør vi meget for at holde på vores kunder i Brønshøj.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter ejendomsservice i Brønshøj?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6