Firmarengøring
Avedøre

Vi gør med professionel firmarengøring også noget for trivslen i Avedøre.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Firmarengøring med kvalitet er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Avedøre.

Firmarengøring udført med lokal erfaring i Avedøre, kan give dig ro på arbejdspladsen.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel firmarengøring i Avedøre klarer vi tænkearbejdet for dig.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores firmarengøring også få glæde af i Avedøre. Læs mere om vores miljøprofil eller kontakt os for at høre mere.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel firmarengøring også noget for trivslen i Avedøre.

Firmarengøring på firmarengøring på firmarengøring…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder firmarengøring i Avedøre der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Avedøre med firmarengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter firmarengøring i Avedøre?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6