Firmarengøring
Hvidovre

Når der i Hvidovre kommer firmarengøring med kvalitet ind i billedet…

Firmarengøring med kvalitet er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Hvidovre.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med firmarengøring, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Hvidovre, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Mange virksomheder i Hvidovre taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores firmarengøring.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores firmarengøring også få glæde af i Hvidovre. Læs mere om vores miljøprofil eller kontakt os for at høre mere.

Firmarengøring på firmarengøring på firmarengøring…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder firmarengøring i Hvidovre der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Hvidovre med firmarengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel firmarengøring gør vi meget for at holde på vores kunder i Hvidovre.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter firmarengøring i Hvidovre?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6