Firmarengøring
København K

God firmarengøring i København K er et håndværk.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med firmarengøring, meget bevidste om miljøet i København K.

God firmarengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i København K.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med firmarengøring, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København K, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Kunne du tænke dig at blive tilfreds med din firmarengøring. Vi vil meget gerne komme forbi i København K, og give et uforpligtende tilbud. Kontakt os med det samme.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel firmarengøring også noget for trivslen i København K.

Firmarengøring i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores firmarengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København K.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter firmarengøring i København K?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6