Kontorrengøring
Brønshøj

Find den bedste løsning inden for kontorrengøring i Brønshøj.

Mange virksomheder i Brønshøj taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores kontorrengøring.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel kontorrengøring i Brønshøj klarer vi tænkearbejdet for dig.

Kontorrengøring udført med lokal erfaring i Brønshøj, kan give dig ro på arbejdspladsen.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med kontorrengøring, meget bevidste om miljøet i Brønshøj.

Kontoret er et af de steder man opholder sig mest. Det er vigtigt at der er rent og behageligt – ikke mindst for ens helbred. Vi har stor erfaring inden for kontorrengøring med kontormiljøer i Brønshøj. Hvorfor ikke kontakte os op for at få et uforpligtende tilbud?

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i Brønshøj.

Kontorrengøring på kontorrengøring på kontorrengøring…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder kontorrengøring i Brønshøj der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Brønshøj med kontorrengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter kontorrengøring i Brønshøj?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6