Kontorrengøring
Rødovre

God kontorrengøring i Rødovre er et håndværk.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med kontorrengøring, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Rødovre, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med kontorrengøring, meget bevidste om miljøet i Rødovre.

Mange virksomheder i Rødovre taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores kontorrengøring.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Vi forstår godt hvis du stadigvæk er lidt i tvivl om hvorvidt vi skal tage os af jeres kontorrengøring eller ej. Det er også svært når man ikke rigtigt kender hinanden. For at forsikre dig om at vi ikke blot er nogle upersonlige robotter, så kan du klikke på følgende link og se at vi er helt almindelige mennesker på lige fod med alle andre i Rødovre.

Kontorrengøring på kontorrengøring på kontorrengøring…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder kontorrengøring i Rødovre der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Rødovre med kontorrengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel kontorrengøring gør vi meget for at holde på vores kunder i Rødovre.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter kontorrengøring i Rødovre?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6