Kontorrengøring
Hellerup

Er du tilfreds med din kontorrengøring i Hellerup?

Kontorrengøring er en nødvendighed
Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i Hellerup.

God kontorrengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Hellerup.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med kontorrengøring, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Hellerup, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med kontorrengøring, meget bevidste om miljøet i Hellerup.

Trappens udseende sammen med facaden er det første indtryk man får når man kommer som gæst. Samtidig er det med til at give god stemning og velvære. Trods det, bliver det ofte forsømt eller ikke prioriteret særligt højt. Hvorfor ikke lade os der udfører professionel kontorrengøring, om det? Vi leverer regelmæssigt og grundigt i Hellerup. Kontakt os for at høre mere.

Kontorrengøring der vedligeholder bygningerne
Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores kontorrengøring.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i Hellerup.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter kontorrengøring i Hellerup?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6