Rengøringsfirma
Brøndby

Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Brøndby.

Et rengøringsfirma med lokal erfaring i Brøndby, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Brøndby, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med et professionelt rengøringsfirma i Brøndby klarer vi tænkearbejdet for dig.

Et godt rengøringsfirma er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Brøndby.

Er du stadigvæk lidt i tvivl om LB Rent skal være dit nye rengøringsfirma i Brøndby, så prøv at læse vores kundeudtalelser (klik her). Derefter kan du kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Brøndby.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det i Brøndby

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter et rengøringsfirma i Brøndby?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6