Rengøringsfirma
Vallensbæk

Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Vallensbæk.

Mange virksomheder i Vallensbæk taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor som et rengøringsfirma, meget bevidste om miljøet i Vallensbæk.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Vallensbæk, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Et rengøringsfirma er en nødvendighed
Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i Vallensbæk.

Det sparer en for meget tid at finde det rigtige rengøringsfirma første gang. Kontakt os og hør hvorfor vi er den rigtige i Vallensbæk. >> Kontakt os >>

Et rengøringsfirma i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har i vores rengøringsfirma god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Vallensbæk.

Et rengøringsfirma der vedligeholder bygningerne
Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores rengøringsfirma.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter et rengøringsfirma i Vallensbæk?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6