Rengøringsfirma
Brønshøj

Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Brønshøj.

Et kvalitetsbevidst rengøringsfirma er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Brønshøj.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Brønshøj, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Mange virksomheder i Brønshøj taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

Det sparer en for meget tid at finde det rigtige rengøringsfirma første gang. Kontakt os og hør hvorfor vi er den rigtige i Brønshøj. >> Kontakt os >>

Et rengøringsfirma i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har i vores rengøringsfirma god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Brønshøj.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Som et professionelt rengøringsfirma gør vi meget for at holde på vores kunder i Brønshøj.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter et rengøringsfirma i Brønshøj?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6