Rengøringsfirma
Søborg

Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Søborg.

Et godt rengøringsfirma er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Søborg.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Søborg, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Et rengøringsfirma med lokal erfaring i Søborg, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Mange virksomheder i Søborg taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

Det sparer en for meget tid at finde det rigtige rengøringsfirma første gang. Kontakt os og hør hvorfor vi er den rigtige i Søborg. >> Kontakt os >>

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Som et professionelt rengøringsfirma gør vi meget for at holde på vores kunder i Søborg.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det i Søborg

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter et rengøringsfirma i Søborg?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6