Rengøringsfirma
København V

Find det bedste rengøringsfirma i København V.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København V, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med et professionelt rengøringsfirma i København V klarer vi tænkearbejdet for dig.

Mange virksomheder i København V taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

Hos LB Rent fungerer vi som et team
Som et professionelt rengøringsfirma, arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

Kunne du tænke dig at blive tilfreds med dit rengøringsfirma. Vi vil meget gerne komme forbi i København V, og give et uforpligtende tilbud. Kontakt os med det samme.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Som et professionelt rengøringsfirma gør vi meget for at holde på vores kunder i København V.

Et rengøringsfirma i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har i vores rengøringsfirma god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København V.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter et rengøringsfirma i København V?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6