Rengøringsfirma
København Ø

Et godt rengøringsfirma i København Ø udfører et godt håndværk.

Et rengøringsfirma med lokal erfaring i København Ø, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Hos LB Rent fungerer vi som et team
Som et professionelt rengøringsfirma, arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor som et rengøringsfirma, meget bevidste om miljøet i København Ø.

Mange virksomheder i København Ø taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

Er du stadigvæk lidt i tvivl om LB Rent skal være dit nye rengøringsfirma i København Ø, så prøv at læse vores kundeudtalelser (klik her). Derefter kan du kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det i København Ø

Et rengøringsfirma i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har i vores rengøringsfirma god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København Ø.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter et rengøringsfirma i København Ø?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6