Trappevask
Frederiksberg

Når der på Frederiksberg kommer trappevask med kvalitet ind i billedet…

God trappevask er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til på Frederiksberg.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med trappevask, meget bevidste om miljøet på Frederiksberg.

Trappevask med kvalitet er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer på Frederiksberg.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask på Frederiksberg klarer vi tænkearbejdet for dig.

Er du stadigvæk lidt i tvivl om LB Rent skal udføre din trappevask på Frederiksberg, så prøv at læse vores kundeudtalelser (klik her). Derefter kan du kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Trappevask på trappevask på trappevask…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask på Frederiksberg der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring på Frederiksberg med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med trappevask, stor erfaring med det på Frederiksberg

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter trappevask på Frederiksberg?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6