Trappevask
København V

Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i København V.

Mange virksomheder i København V taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores trappevask.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i København V klarer vi tænkearbejdet for dig.

Trappevask med kvalitet er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i København V.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København V, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Det handler om at finde frem til den bedste løsning inden for trappevask i København V. Find firmaets behov og så finder vi en løsning der passer til det. Kontakt os og så vender vi tilbage med et tilbud.

Trappevask der vedligeholder bygningerne
Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores trappevask.

Trappevask på trappevask på trappevask…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i København V der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i København V med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter trappevask i København V?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6