Trappevask
Hvidovre

Er du tilfreds med din trappevask i Hvidovre?

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med trappevask, meget bevidste om miljøet i Hvidovre.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i Hvidovre klarer vi tænkearbejdet for dig.

God trappevask er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Hvidovre.

Mange virksomheder i Hvidovre taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores trappevask.

Det handler om at finde frem til den bedste løsning inden for trappevask i Hvidovre. Find firmaets behov og så finder vi en løsning der passer til det. Kontakt os og så vender vi tilbage med et tilbud.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel trappevask gør vi meget for at holde på vores kunder i Hvidovre.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med trappevask, stor erfaring med det i Hvidovre

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter trappevask i Hvidovre?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6