Trappevask
Roskilde

Find den bedste løsning inden for trappevask i Roskilde.

Mange virksomheder i Roskilde taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores trappevask.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i Roskilde klarer vi tænkearbejdet for dig.

Trappevask er en nødvendighed
Sygedage kan hurtigt løbe op på grund af manglede eller dårlig rengøring. Derfor gør vi en indsats i Roskilde.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med trappevask, meget bevidste om miljøet i Roskilde.

Irritation i øjne, infektioner og hovedpine? Mangelfuld rengøring er ofte en del af problemet. Støv i luften kan kommes til livs. Der kommer trappevask med kvalitet ind i billedet. Det hjælper vi også med i Roskilde. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Trappevask på trappevask på trappevask…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i Roskilde der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Roskilde med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel trappevask gør vi meget for at holde på vores kunder i Roskilde.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter trappevask i Roskilde?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6