Ejendomsservice
Roskilde

Er du tilfreds med din ejendomsservice i Roskilde?

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med ejendomsservice, meget bevidste om miljøet i Roskilde.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel ejendomsservice i Roskilde klarer vi tænkearbejdet for dig.

Mange virksomheder i Roskilde taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores ejendomsservice.

Ejendomsservice udført med lokal erfaring i Roskilde, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Vi forstår godt hvis du stadigvæk er lidt i tvivl om hvorvidt vi skal tage os af jeres ejendomsservice eller ej. Det er også svært når man ikke rigtigt kender hinanden. For at forsikre dig om at vi ikke blot er nogle upersonlige robotter, så kan du klikke på følgende link og se at vi er helt almindelige mennesker på lige fod med alle andre i Roskilde.

Ejendomsservice på ejendomsservice på ejendomsservice…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder ejendomsservice i Roskilde der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Roskilde med ejendomsservice, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel ejendomsservice gør vi meget for at holde på vores kunder i Roskilde.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter ejendomsservice i Roskilde?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6