Erhvervsrengøring
Østerbro

Når der på Østerbro kommer erhvervsrengøring med kvalitet ind i billedet…

Erhvervsrengøring med kvalitet er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer på Østerbro.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med erhvervsrengøring, meget bevidste om miljøet på Østerbro.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

God erhvervsrengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til på Østerbro.

Kontoret er et af de steder man opholder sig mest. Det er vigtigt at der er rent og behageligt – ikke mindst for ens helbred. Vi har stor erfaring inden for erhvervsrengøring med kontormiljøer på Østerbro. Hvorfor ikke kontakte os op for at få et uforpligtende tilbud?

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med erhvervsrengøring, stor erfaring med det på Østerbro

Erhvervsrengøring i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores erhvervsrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af på Østerbro.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter erhvervsrengøring på Østerbro?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6