Erhvervsrengøring
København

Når der i København kommer erhvervsrengøring med kvalitet ind i billedet…

Hos LB Rent fungerer vi som et team
Med erhvervsrengøring arbejder vi tæt sammen om at løse opgaver og undgå problemer.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel erhvervsrengøring i København klarer vi tænkearbejdet for dig.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med erhvervsrengøring, meget bevidste om miljøet i København.

God erhvervsrengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i København.

Trappens udseende sammen med facaden er det første indtryk man får når man kommer som gæst. Samtidig er det med til at give god stemning og velvære. Trods det, bliver det ofte forsømt eller ikke prioriteret særligt højt. Hvorfor ikke lade os der udfører professionel erhvervsrengøring, om det? Vi leverer regelmæssigt og grundigt i København. Kontakt os for at høre mere.

Erhvervsrengøring i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores erhvervsrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København.

Erhvervsrengøring på erhvervsrengøring på erhvervsrengøring…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder erhvervsrengøring i København der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i København med erhvervsrengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter erhvervsrengøring i København?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6