Erhvervsrengøring
København V

Er du tilfreds med din erhvervsrengøring i København V?

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel erhvervsrengøring i København V klarer vi tænkearbejdet for dig.

God erhvervsrengøring er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i København V.

Mange virksomheder i København V taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores erhvervsrengøring.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med erhvervsrengøring, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København V, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores erhvervsrengøring også få glæde af i København V. Læs mere om vores miljøprofil eller kontakt os for at høre mere.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel erhvervsrengøring også noget for trivslen i København V.

Erhvervsrengøring på erhvervsrengøring på erhvervsrengøring…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder erhvervsrengøring i København V der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i København V med erhvervsrengøring, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter erhvervsrengøring i København V?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6