Erhvervsrengøring
Kastrup

Find den bedste løsning inden for erhvervsrengøring i Kastrup.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel erhvervsrengøring i Kastrup klarer vi tænkearbejdet for dig.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med erhvervsrengøring, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Kastrup, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Erhvervsrengøring udført med lokal erfaring i Kastrup, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Det handler om at finde frem til den bedste løsning inden for erhvervsrengøring i Kastrup. Find firmaets behov og så finder vi en løsning der passer til det. Kontakt os og så vender vi tilbage med et tilbud.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel erhvervsrengøring også noget for trivslen i Kastrup.

Erhvervsrengøring i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores erhvervsrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Kastrup.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter erhvervsrengøring i Kastrup?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6