Kontorrengøring
Herlev

Find den bedste løsning inden for kontorrengøring i Herlev.

Mange virksomheder i Herlev taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores kontorrengøring.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Kontorrengøring med kvalitet er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Herlev.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med kontorrengøring, meget bevidste om miljøet i Herlev.

Irritation i øjne, infektioner og hovedpine? Mangelfuld rengøring er ofte en del af problemet. Støv i luften kan kommes til livs. Der kommer kontorrengøring med kvalitet ind i billedet. Det hjælper vi også med i Herlev. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Kontorrengøring i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores kontorrengøring god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Herlev.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel kontorrengøring også noget for trivslen i Herlev.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter kontorrengøring i Herlev?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6