Rengøringsfirma
Lyngby

Når der i Lyngby kommer et kvalitetsbevidst rengøringsfirma ind i billedet…

Et rengøringsfirma med lokal erfaring i Lyngby, kan give dig ro på arbejdspladsen.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med et professionelt rengøringsfirma i Lyngby klarer vi tænkearbejdet for dig.

Et kvalitetsbevidst rengøringsfirma er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Lyngby.

Et godt rengøringsfirma er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Lyngby.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores rengøringsfirma også få glæde af i Lyngby. Læs mere om vores miljøprofil eller kontakt os for at høre mere.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det i Lyngby

Rengøringsfirma på rengøringsfirma på rengøringsfirma…
Der er flere og flere rengøringsfirmaer i Lyngby der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Lyngby som rengøringsfirma, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter et rengøringsfirma i Lyngby?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6