Rengøringsfirma
Kongens Lyngby

Når der i Kongens Lyngby kommer et kvalitetsbevidst rengøringsfirma ind i billedet…

Et rengøringsfirma med lokal erfaring i Kongens Lyngby, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Et godt rengøringsfirma er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Kongens Lyngby.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor som et rengøringsfirma, meget bevidste om miljøet i Kongens Lyngby.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med et professionelt rengøringsfirma i Kongens Lyngby klarer vi tænkearbejdet for dig.

Kunne du tænke dig at blive tilfreds med dit rengøringsfirma. Vi vil meget gerne komme forbi i Kongens Lyngby, og give et uforpligtende tilbud. Kontakt os med det samme.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det i Kongens Lyngby

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør, som et professionelt rengøringsfirma, også noget for trivslen i Kongens Lyngby.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter et rengøringsfirma i Kongens Lyngby?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6