Trappevask
København Ø

God trappevask i København Ø er et håndværk.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København Ø, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med trappevask, meget bevidste om miljøet i København Ø.

Trappevask udført med lokal erfaring i København Ø, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Vi forstår godt hvis du stadigvæk er lidt i tvivl om hvorvidt vi skal tage os af jeres trappevask eller ej. Det er også svært når man ikke rigtigt kender hinanden. For at forsikre dig om at vi ikke blot er nogle upersonlige robotter, så kan du klikke på følgende link og se at vi er helt almindelige mennesker på lige fod med alle andre i København Ø.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i København Ø.

Trappevask på trappevask på trappevask…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i København Ø der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i København Ø med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter trappevask i København Ø?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6