Trappevask
København S

Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i København S.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København S, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med trappevask, meget bevidste om miljøet i København S.

Mange virksomheder i København S taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores trappevask.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Er du stadigvæk lidt i tvivl om LB Rent skal udføre din trappevask i København S, så prøv at læse vores kundeudtalelser (klik her). Derefter kan du kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Trappevask på trappevask på trappevask…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i København S der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i København S med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Trappevask der vedligeholder bygningerne
Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores trappevask.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter trappevask i København S?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6