Trappevask
Kastrup

Vi gør med professionel trappevask også noget for trivslen i Kastrup.

Mange virksomheder i Kastrup taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores trappevask.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med trappevask, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Kastrup, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel trappevask i Kastrup klarer vi tænkearbejdet for dig.

Når rengøringen både er synlig og usynlig. Hvordan det? Jo det er vigtigt at rengøringen er usynlig når det gælder den generelle daglige rengøring, men synlig når det gælder virksomhedens ansvarlige ledelse som spørger til jeres tilfredshed og kontrollerer kvaliteten.

Kontoret er et af de steder man opholder sig mest. Det er vigtigt at der er rent og behageligt – ikke mindst for ens helbred. Vi har stor erfaring inden for trappevask med kontormiljøer i Kastrup. Hvorfor ikke kontakte os op for at få et uforpligtende tilbud?

Trappevask der vedligeholder bygningerne
Bygningsvedligeholdelse er ikke noget alle tænker på, men brug af forkerte produkter kan i det lange løb ses på bundlinjen af regnskabet. Det undgår du med vores trappevask.

Trappevask på trappevask på trappevask…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder trappevask i Kastrup der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Kastrup med trappevask, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter trappevask i Kastrup?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6