Ejendomsservice
Søborg

Find den bedste løsning inden for ejendomsservice i Søborg.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med ejendomsservice, meget bevidste om miljøet i Søborg.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel ejendomsservice i Søborg klarer vi tænkearbejdet for dig.

God ejendomsservice er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Søborg.

Ejendomsservice udført med lokal erfaring i Søborg, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Det sparer en for meget tid at finde den rigtige ejendomsservice første gang. Kontakt os og hør hvorfor vi er den rigtige i Søborg. >> Kontakt os >>

Ejendomsservice på ejendomsservice på ejendomsservice…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder ejendomsservice i Søborg der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Søborg med ejendomsservice, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Ejendomsservice i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores ejendomsservice god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Søborg.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter ejendomsservice i Søborg?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6