Ejendomsservice
København NV

Vi gør med professionel ejendomsservice også noget for trivslen i København NV.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med ejendomsservice, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i København NV, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Ejendomsservice med kvalitet er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i København NV.

Mange virksomheder i København NV taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi  med vores ejendomsservice.

God ejendomsservice er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i København NV.

Irritation i øjne, infektioner og hovedpine? Mangelfuld rengøring er ofte en del af problemet. Støv i luften kan kommes til livs. Der kommer ejendomsservice med kvalitet ind i billedet. Det hjælper vi også med i København NV. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med ejendomsservice, stor erfaring med det i København NV

Ejendomsservice i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores ejendomsservice god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i København NV.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter ejendomsservice i København NV?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6