Ejendomsservice
København Ø

Vi gør med professionel ejendomsservice også noget for trivslen i København Ø.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel ejendomsservice i København Ø klarer vi tænkearbejdet for dig.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med ejendomsservice, meget bevidste om miljøet i København Ø.

Ejendomsservice med kvalitet er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i København Ø.

Ejendomsservice udført med lokal erfaring i København Ø, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Kontoret er et af de steder man opholder sig mest. Det er vigtigt at der er rent og behageligt – ikke mindst for ens helbred. Vi har stor erfaring inden for ejendomsservice med kontormiljøer i København Ø. Hvorfor ikke kontakte os op for at få et uforpligtende tilbud?

Når underskriften først er i hus, er det desværre ikke alle der har overskud til kundepleje på længere sigt. Med professionel ejendomsservice gør vi meget for at holde på vores kunder i København Ø.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med ejendomsservice, stor erfaring med det i København Ø

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter ejendomsservice i København Ø?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6