Ejendomsservice
Gentofte

Find den bedste løsning inden for ejendomsservice i Gentofte.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor  med ejendomsservice, meget bevidste om miljøet i Gentofte.

Ejendomsservice med kvalitet er et håndelag
Derfor gør vi også meget ud af at finde de rigtige folk til jer i Gentofte.

God ejendomsservice er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Gentofte.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel ejendomsservice i Gentofte klarer vi tænkearbejdet for dig.

Den rigtige ejendomsservice giver dig mere ro til dit arbejde. Derfor finder du os også i Gentofte. Kontakt os for at høre mere.

Ejendomsservice i højden
Mange opgaver kan kun løses ved brug af lift. Vi har med vores ejendomsservice god erfaring med lift både inden- og udendørs, til rensning af facader, rengøring og lignende. Arkitekttegnede bygninger er ofte meget flotte, men kan også give nogle rengøringsproblematikker som ikke alle rengøringsfirmaer kan løse, da det er et specielt arbejde. Det tager vi os også af i Gentofte.

Det er bevist at vores trivsel og humør påvirkes meget af om der er gjort ordentligt rent. Vi gør med professionel ejendomsservice også noget for trivslen i Gentofte.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter ejendomsservice i Gentofte?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6