Ejendomsservice
Kongens Lyngby

Er du tilfreds med din ejendomsservice i Kongens Lyngby?

Ejendomsservice udført med lokal erfaring i Kongens Lyngby, kan give dig ro på arbejdspladsen.

God ejendomsservice er en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed for et godt indeklima. Det vil vi også være med til i Kongens Lyngby.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi med ejendomsservice, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Kongens Lyngby, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferieberettiget løn og at finde en afløser i ferien. Med professionel ejendomsservice i Kongens Lyngby klarer vi tænkearbejdet for dig.

Den grønne nøgle (Green Key) er blevet til en international miljømærkningsordning, som vi lever fuldt op til. Det kan du med vores ejendomsservice også få glæde af i Kongens Lyngby. Læs mere om vores miljøprofil eller kontakt os for at høre mere.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi med ejendomsservice, stor erfaring med det i Kongens Lyngby

Ejendomsservice på ejendomsservice på ejendomsservice…
Der er flere og flere firmaer der tilbyder ejendomsservice i Kongens Lyngby der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Kongens Lyngby med ejendomsservice, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter ejendomsservice i Kongens Lyngby?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6