Rengøringsfirma
Herlev

Find det bedste rengøringsfirma i Herlev.

Et rengøringsfirma med lokal erfaring i Herlev, kan give dig ro på arbejdspladsen.

Mange virksomheder i Herlev taler om kundetilfredshed, men hemmeligheden er en handlingsplan inden problemerne opstår. Det har vi i vores rengøringsfirma.

LB Puds & Rengøring lever fuldt op til ISO:14001 som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse.  Vi er derfor som et rengøringsfirma, meget bevidste om miljøet i Herlev.

Hos LB Puds & Rengøring arbejder vi som et professionelt rengøringsfirma, meget målrettet og løser hurtigt opgaven i Herlev, og lader ikke den ene dag overtage den anden.

Trappens udseende sammen med facaden er det første indtryk man får når man kommer som gæst. Samtidig er det med til at give god stemning og velvære. Trods det, bliver det ofte forsømt eller ikke prioriteret særligt højt. Hvorfor ikke lade os som et professionelt rengøringsfirma om det? Vi leverer regelmæssigt og grundigt i Herlev. Kontakt os for at høre mere.

Rengøringsfirma på rengøringsfirma på rengøringsfirma…
Der er flere og flere rengøringsfirmaer i Herlev der dukker op på internettet og det bliver sværere og sværere at adskille de gode fra de mindre gode. Med vores over 40 års erfaring i Herlev som rengøringsfirma, så er vi blevet specialister på området og vi står klar til at hjælpe med en specialløsning der passer lige til jeres behov.

Vinduespolering – Vinduespudser – Vinduespudsning dækker egentlig det samme, nemlig at vinduerne bliver fine, så man kan nyde det når solen skinner udenfor. De forskellige ord viser meget godt at sproget ændre sig, men når det handler om måden at udføre det på, så har vi som et professionelt rengøringsfirma, stor erfaring med det i Herlev

Vi gør også rent i disse byer

7

Leder du efter et rengøringsfirma i Herlev?
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

6

Erhvervsrengøring

   Vinduespolering   

  Kontorrengøring  

  Ejendomsservice  

           Trappevask           

       Firmarengøring     

       Vedligeholdelse      

       Snerydning      

       Liftarbejde      

       Måtteservice      

Henvendelse fra lbrent.dk

7
Et fleksibelt og sikkert valg!
6